USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

На війні загинув командир відділення з Луцька Юрій Оверчук

26 Лютого 2024 11:28
На війні загинув лучанин Оверчук Юрій Петрович, 03.05.1978 року народження.

Він був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду командира 2 механізованого відділення – командира машини 3 механізованого взводу 3 механізованої роти, повідомили у міськраді.

Молодший сержант Оверчук Юрій Петрович загинув 21.02.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Терни Донецької області.

У цивільному житті Юрій Петрович, слюсар ремонтної бригади першого теплового району, працював на підприємстві «Луцьктепло» із 19 січня 2009 року, повідомляє підприємство. Для колег запам’ятався як веселий, життєрадісний чоловік, «душа компанії». Останнього разу, приїжджаючи у відпустку із лінії боєзіткнення, Юрій Петрович казав: «Хлопчики, не переживайте, все буде добре!»

Будучи свідомим власного обов’язку, у 2014-2015 роках служив в АТО, а вже 25 лютого 2022 року мобілізувався знову. Полеглому воїну було 45.

Колектив підприємства висловлює співчуття дружині, сину та доньці, усім рідним та близьким.

У вівторок, 27 лютого, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування військовослужбовця.

Поховають Юрія Оверчука у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus