USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

На війні загинув 27-річний нацгвардієць Олександр Видрич

19 Червня 2024 20:54
Повідомили про загибель військовослужбовця Національної гвардії України, старшого лейтенанта Видрича Олександра Сергійовича (20.08.1996-18.06.2024).

«Олександр був Людиною з великої літери, люблячим чоловіком, турботливим сином, чудовим братом, надійним другом та мудрим командиром щодо підлеглих. Всупереч тяжкій військовій реальності зберіг доброту серця та залишив світлий спомин в памʼяті побратимів.

Висловлюю щирі співчуття рідним Олександра Видрича – дружині Ользі, батькам Аллі Вікторівні та Сергію Івановичу, сестрі Валентині.

Світлого спочинку душі Воїна та молитовного супроводу. Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі», – написала голова Велимченської громади Анастасія Павлович.

Тіло Олександра Видрича доставлять додому найближчими днями. Про день та порядок чину похорону повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus