USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На війні загинули двоє Захисників з Луцької громади: Віталій Ващук та Ігор Белінський

Сьогодні 19:09
На жаль, Луцька громада втратила ще двох Героїв на війні. Загинув лучанин Ващук Віталій Олександрович, 21.10.1992 року народження, та житель с. Дачне Луцької міської територіальної громади Белінський Ігор Васильович, 02.10.1979 року народження.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Ващук Віталій Олександрович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-снайпера 2 штурмового відділення 1 штурмового взводу 1 штурмової роти.

Солдат Ващук Віталій Олександрович загинув 22.08.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Неліпівка Донецької області.

Відспівування лучанина відбудеться завтра, 27 серпня, у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку об 11.00 год.

Поховають Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Житель с. Дачне Луцької міської територіальної громади Белінський Ігор Васильович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

Солдат Белінський Ігор Васильович помер 23.08.2024 року у КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечнікова Дніпропетровської обласної ради» від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

«Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна пам’ять, честь та шана Героям!» – йдеться у повідомленні.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття родинам Героїв. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus