USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На війні героїчно загинув багатодітний батько з Волині Роман Печерський

28 Липня 2023 19:53
На війні загинув воїн Роман Володимирович Печерський, житель селища Олика, 1980 р.н., багатодітний батько, вірний син України.

Про це повідомили в Олицькій громаді.

«Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про героїчну загибель Захисника України.

Молодший сержант Роман був добровольцем, який мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Новоданилівка Пологівського району Запорізької області.

Мужність та героїзм Романа є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», – йдеться у повідомленні.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Таня Показати IP 28 Липня 2023 20:19
Щирі співчуття рідним.
Українка Показати IP 28 Липня 2023 20:55
Боже, скільки ще людей має забрати ця клята війна?! Щирі співчуття родині і дітям загиблого воїна. Нехай його мрія про вільну Україну здійсниться, як можна швидше!
Анонім Показати IP 28 Липня 2023 21:30
Щирі співчуття родині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus