USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.80 10.95

На відновлення будинку, що постраждав від російської атаки в Луцьку, потрібно більше трьох мільйонів гривень

Сьогодні 16:38
Унаслідок ворожої атаки 26 серпня цього року у нашому місті було пошкоджено багатоквартирний житловий будинок на проспекті Відродження, 18. Станом на сьогодні розроблено проектно-кошторисну документацію, відповідно до якої вартість аварійно-відновлювальних робіт становить 3 227 230 гривень.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зараз ця документація проходить експертизу, після якої одразу буде оголошено тендер на визначення підрядної організації для виконання аварійно-відновлювальних робіт. Після визначення підрядника розпочнуться відновлювальні роботи.

за інформацією міськради, вже здійснюється монтаж металопластикових вікон у пошкоджених будинках.

Читати ще: 15 квартир і будинок після обстрілу непридатні для проживання. У Луцьку ремонтують пошкоджене житло та надають компенсацію постраждалим

Окремі мешканці виявили бажання встановити їх власним коштом і, після надання підтверджуючих документів, з міського бюджету буде виплачено відшкодування.

Також сьогодні завезено вікна в межах допомоги американських партнерів Global Empowerment Mission Ukraine (GEM). Решту – буде встановлено за кошти міського бюджету.

Читати ще: У Луцьку виконком виділив 14 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків ворожого обстрілу

Нагадаємо, 26 серпня близько 8:30 ранку сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів, у результаті чого пошкоджено майно громадян та споруда. Загинув 83-річний чоловік. Кількість осіб, які отримали тілесні ушкодження, збільшилась до шістьох.

Близько 10:00 у Луцьку втретє за ранок пролунали вибухи. Були пошкоджені ще один житловий будинок і господарська будівля на околиці Луцька.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Він Показати IP Сьогодні 17:03
Місяць на експертизу, півтора на тендер, місяць на заключення контракту, місяць на отримання дозвільних документів.
альо! военные !? - с Показати IP Сьогодні 17:08
хто бiльше той макрон з-под луцька на м м м мinimalкахх iz пiд луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus