USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Устилузі «чотирилапі» винюхали зброю

22 Березня 2017 11:43
Протягом доби прикордонникам Львівського загону в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг» «чотирилапі помічники» двічі допомагали виявляти зброю. Про це повідомляє інформвідділ Держприкордонслужби України.

Так, під час огляду автомобіля «Фольксваген» на виїзд з Україну прикордонники за допомогою службової собаки "Грета" виявили пневматичний пістолет марки Makarov Cal.4.5 mm. Його перевозив громадянин України, приховавши в салоні автомобіля. У другому випадку під час оформлення мікроавтобуса «Фольксваген», в багажному відділенні автомобіля також виявлено за допомогою службової собаки "Лінда" пневматичну гвинтівку KAYOBA Cal.4.5 mm. та оптичний приціл. За цим фактам було проінформовано працівників Нацполіції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вайцман Пєтя Показати IP 22 Березня 2017 11:56
Пошліть Грету до Авакова чи Сєні,хай там понюхає... клоуни!
51 омбр(розформ) Показати IP 22 Березня 2017 12:05
Конч...й пневмат ,ото ДОСЯГНЕННЯ, пропоную оформити нагородні листи.Полторак бойову зброю дарить на право на ліво і нічого..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus