USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Турійщині попрощалися з захисником Сергієм Хільчуком

2 Січня 2024 18:47
Сьогодні, 2 січня, у Турійській громаді провели в останню земну дорогу військовослужбовця Сергія Хільчука.

Віддати данину шани захиснику та розділити з родиною біль від непоправної втрати прийшли односельчани, земляки, близькі та побратими, повідомляють у громаді.

На захист країни солдат Сергій Хільчук був мобілізований 19 травня 2022 року. Війна залишила глибокий і болючий слід у душі захисника. На 46 році життя серце воїна зупинилося.

«У місцевому храмі села Мокрець відбувся чин поховання захисника України Сергія. Піднеслася спільна молитва за його душу.

Під скорботну мелодію духового оркестру військовослужбовці на плечах пронесли воїна вулицями рідного села до місця земного спочинку. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. На його честь пролунав трикратний військовий салют та Державний Гімн України. Багатоголоссям розірвало небесну тишу тричі «Слава!»

Не маємо права забути, яка дорога ціна платиться за волю. З вдячністю нашим Героям маємо проживати кожен день, єднатися у цей надважкий час, підтримувати сім’ї воїнів та цінувати і віддавати належну шану загиблим захисникам України», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus