USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

На центральному пляжі Луцька із початку сезону врятували 4 людей

3 Липня 2023 20:28
Із початку купального сезону матроси-рятувальники, які чергують на пляжі в центральному парку міста Луцька, врятували 4 людей. Усі вони відбулися переляком та, можливо, таки засвоїли істину, що вода не прощає безпечності.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС області.

Усі четверо – чоловіки, один з них – неповнолітній. Завдяки миттєвому реагуванню чергових матросів, в жодному з випадків врятовані не потребували медичної допомоги.

2 червня, на наступний день після відкриття купального сезону, допомога матросів-рятувальників знадобилася 18-річному лучанину. На відрізку ріки із сильною течією юнак не розрахував сили й почав тонути. За допомогою рятувального круга матроси доправили хлопчину на берег.

5 червня врятували чоловіка, який разом з компанією перепливав Стир зі сторони села Рованці, а опісля, повертаючись, знесилився й ледь не потонув. І цього ж дня матроси за допомогою рятувального круга визволили зі смертельної небезпеки ще одного чоловіка, який ледь не пішов під воду посеред ріки.

Читати ще: У Луцьку на Центральному пляжі перевірили рятувальний пост. Чи належно працює

Наприкінці червня матроси врятували 16-річного підлітка, який намагався перепливти до протилежного берега Стиру й ледь не став жертвою власної необережності.

З початку купального сезону на воді загинули 6 людей. Трагедії трапилися на водоймах, не визначених для купання.

Обирайте спеціально обладнані пляжі, де функціонують рятувальні пости й чергують рятувальники, не випускайте дітей із поля зору та не купайтеся у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus