USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На трьох лучан, які влаштували звалища з дров, склали приписи. Фото

21 Жовтня 2022 20:13
У Луцьку власникам трьох домоволодінь, які звалили дрова та дошки у невідведених для цього місцях, видали приписи.

Про це повідомили у муніципальній варті Луцької міської ради.

«Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради часто виявляються випадки порушення жителями приватного сектору п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька, яким заборонено вивозити і звалювати відходи, траву, гілля, деревину, листя, землю, у невідведених для цього місцях та влаштовувати звалища», – йдеться у дописі.

Зазначається, що розміщення деревини у такий спосіб не лише порушує Правила благоустрою Луцька, але і становить небезпеку для руху транспортних засобів проїжджою частиною.

Відтак інспектор муніципальної варти видав приписи власникам домоволодінь на усунення порушень та прибирання прилеглої території за адресами:

Героїв УПА, 37;

Вишківська, 15;

Вишківська, 52.

У разі невиконання вимог приписів, на відповідальних осіб будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Штраф за вказане порушення складає від 340 до 1 360 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 21 Жовтня 2022 20:55
Хай муніципали попрацюють по стихійних сміттєзвалищах Луцької ОТГ яких куча і їхай заїдуть в любий старостинський округ громади їм все покажуть і штраХують старост за порушення дають Поліщуку припис ліквідувати.
Він Показати IP 21 Жовтня 2022 20:59
Які ж ви молодці!
Саша Показати IP 22 Жовтня 2022 02:22
Нехай довбящури муніципали вивчать значення слова "звалище". А то одне дурне написало в правилах а друге таке ж дурне ходить і за*обує людей. Також думаю варто пояснити їм що означає слово відходи а що таке дрова для опалення і в чому різниця. А якщо вже їм дуже скучно то можуть ці ж "відходи" самостійно занести господарям в хлів для утилізації майбутньому
Мурципали Показати IP 22 Жовтня 2022 06:21
Так де ж порядок ви наводете? Люди дрова на зиму готують, а гівнюки фото'працюють. Непотрібство а не робота
Той ще лобур Показати IP 24 Жовтня 2022 17:00
Зазначається, що розміщення деревини у такий спосіб не лише порушує Правила благоустрою Луцька,©. Кхе-кхе....взагалі ьо,це є порушенням КуАП,до сого тут благоустрій Луцька?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus