USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Третьому молитовному сніданку у Луцьку зібрали майже 700 тисяч гривень

30 Вересня 2021 15:50
Цього року на ІІІ Молитовному сніданку Волині вдалося зібрати 679 480 гривень на діагностичне обладнання для неонатального центру Волинського обласного територіального медичного об'єднання захисту материнства і дитинства.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Нагадаємо, 10 вересня у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка у Луцьку відбувся Третій молитовний сніданок Волині. На заході було присутньо близько 200 учасників – представники релігійних організацій, меценати, бізнесмени, науковці, медики, педагоги, учасники бойових дій тощо.

Як повідомляли раніше уже за три дні після сніданку на рахунки надійшло 488,5 тисячі гривень.

До слова, 200 тисяч гривень на діагностичне обладнання для неонатального центру пожертвував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Сертифікат на цю суму під час Третього молитовного сніданку Волині очільниці Волинського обласного територіального медичного об'єднання захисту материнства і дитинства Ірині Горавській вручила голова правління Фонду Катерина Шкльода.

Варто наголосити, що гіпоксично-ішемічні ураження центральної нервової системи є однією з основних причин захворюваності немовлят. Саме через це рання діагностика таких порушень має вкрай важливе прогностичне значення. Амплітудно-інтегрована електроенцефалографія є обов’язковою при проведенні терапевтичної гіпотермії. Лікування, що базується на результатах такого моніторингу, зменшує глибину ушкодження нервової системи та вираженість неврологічного дефіциту в майбутньому.

Як раніше повідомляли, цього року медоб’єднання отримало Орден святого Пантелеймона в номінації «Найкращий заклад охорони здоров’я».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 30 Вересня 2021 19:23
Це для людей які були присутні копійки , мене б сім мільйонів не здивувало ,а 700к це смішно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus