USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

На трасі поблизу «Ягодина» встановлюють бар'єрне огородження

29 Грудня 2022 13:32
Перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на українсько-польському державному кордоні облаштовують двостороннє оцинковане бар’єрне огородження.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

Металеві стовпчики встановлюють на відремонтованій 2-кілометровій ділянці траси Київ – Ковель – Ягодин. На сьогодні транспортні потоки правого і лівого проїздів уже відокремлює майже 1,4 км нового огородження.

Цьогоріч восени понад 4,1 кілометри металевого оцинкованого бар’єрного огородження установлено на узбіччях та розділювальній смузі ще однієї ділянки автомобільної дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін). Йдеться про відтинок, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району.
Як зазначають дорожники, автошлях М-07 став безпечнішим, адже дорожнє огородження бар’єрного типу виконує захисну функцію і використовується для запобігання з’їзду транспортних засобів із земляного полотна автошляху, зіткнення з зустрічними транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
І Показати IP 29 Грудня 2022 14:53
Хай краще легкові авто почнуть пускати там
Ягодинець Показати IP 29 Грудня 2022 18:01
А то нічого, що ви брешете???? Його не встановлюють, воно там було близько 15 років тому!!!! Його замінюють просто після оновлення асфальту!!! Є фотофакти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus