USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На трасі Луцьк – Рованці в тестовому режимі запрацювала частина світлофорів

10 Вересня 2021 23:20
У селі Рованці Луцького району запрацювали три світлофори у звичному для водіїв режимі. Наразі світлофори працюватимуть у режимі «зелена хвиля», тобто рух авто відбуватиметься з певною швидкістю без зупинок на червоне світло.

Про це Суспільному Волині повідомив фахівець зв’язків з громадськістю Служби місцевих автомобільних доріг області Микола Комаровський.

Із його слів, світлофори увімкнули після погодження із Нацполіцією області.

Ще два світлофори – на перехресті з вулицями Нова і Лугова та на перехресті з вулицею Тополева – працюють із постійно-миготливим жовтим світлом.

Микола Комаровський каже: роботи світлофорів тестують і збирають інформацію про трафік автомобілів для подальшого аналізу та програмного налаштування.

«Хоч і світлофори працюють в звичному для водіїв режимі «зеленого» світла, режим їх роботи тестовий через те, що об’єкт поки не зданий в експлуатацію. Здача планується до кінця вересня цього року», – зазначив Микола Комаровський.

На світлофорах, котрі встановлені на перехрестях і повноцінно запрацюють до грудня 2021 року, проводять додаткове налаштування програмного забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нема на то ради ! Показати IP 11 Вересня 2021 08:28
Зробили з об'їздної дороги сільську вулицю ! Наробили з кожного подвір'я виїздів безпосередньо на трасу ! А тепер почесали рєпу і розродилися інтелектуальним викидишем ! А на місці проектної об'їздної дороги взагалі спокусилися на продаж земель і забудову ! Не кажучи вже про забудову у водоохоронній зоні річки ! Думають тільки про власну кишеню і шкурний інтерес ! Інтереси держави їм до с&аки ! Ото зараз читають коменти оті фігуранти темних корупційних дєлішек і с&ять, шоби часом не пішов текст з переліком їхніх фамілій ! Ото дочекаємося поки потратите бюджетні гроші на так звану земляну греблю і перед виборами озвучимо всю інформацію ! Країна має знати своїх хєроїв !
В . Показати IP 11 Вересня 2021 09:29
Если это обрезная то какие нафиг там светофоры?
До Нема на то ради ! Показати IP 11 Вересня 2021 14:35
Наступний крок - лежачі поліцейські ! А шо ви хочете - сільрада, районна рада разом з РДА знають, шо роблять ! Начальнички, які там живуть, забезпечують скерування бюджетних грошей на світлофори, дамби ! Прокурорчикам і суддям, які там живуть - ніби позаціплювало ! А елєкторат штундів по команді влади дає голоси за кого треба ! Отак і Україну будують !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus