USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На трасі Київ-Чоп 70-річний водій втікав від поліцейських, а згодом спричинив смертельну ДТП

5 Червня 2021 21:29
Троє загиблих, один важко травмований – це наслідки лобового зіткнення на трасі Київ-Чоп.

Про це 5 червня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

70-річний водій легковика з фургоном втікав від поліції, яка намагалася зупинити його за перевищення швидкості. Врешті копи його наздогнали, склали протокол.

Після цього кермувальник продовжив рух і майже одразу виїхав на зустрічну, де саме рухався позашляховик. Водій легковика та його 67-річна пасажирка загинули миттєво. Ще одного 37-річного пасажира з цієї машини швидкою доправили до лікарні у критичному стані, однак попри реанімаційні заходи врятувати його не вдалося.

У медзакладі і водій позашляховика, житель Кривого Рогу. Він також має украй тяжкі травми.
Як розповіли у рівненській поліції, під час патрулювання на автодорозі у поле зору екіпажу потрапив автомобіль Seat Inca, водій якого перевищив швидкість. Утім, вимогу про зупинку він проігнорував.

«Патрульні наздогнали його та склали відповідні адмінматеріали. Щойно вони від'їхали від місця оформлення матеріалів, як почули удар позаду і стали очевидцями ДТП за участю цього ж транспортного засобу», – говориться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Seat, 70-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із кросовером Mitsubishi Outlander під керуванням 61-річного жителя міста Кривий Ріг. Розпочато досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 5 Червня 2021 22:51
Вина поліцейських. Розшатали діду нерви. Їздить дід і подякуйте Богу що в таких літах ще їздить. Самі то в таких літах що робити будете вже знаєте?
Внук до Анонім Показати IP 5 Червня 2021 23:39
Ти, дурне, таким як той дід, пішки ходити або на громадський транспорт дупу свою возити
Анонім до Анонім Показати IP 6 Червня 2021 01:02
Було б нормально дозволити їздити з 25 до 60 років,коли мозок сформований і ще працює,додатково проходити медкомісію.Поки цього не зроблять ще багато буде дтп і трупів.
45 до Анонім Показати IP 6 Червня 2021 13:32
Яка різниця скільки років, щодня величезна кількість дтп, де водіям до 60 років, молодість не показник, якщо дурне по життю то і на дорозі так себе веде. Шаленна швидкість, обгони під гору, на поворотах і тд. То таких як на дороги не допустити, як вичислити, що за рульом недоумок?!
Лучанин до Анонім Показати IP 6 Червня 2021 03:09
ага, бідний порушник, в дупу його не поцілували... пора вводити щомісячний медогляд для таких водіїв, а може й для всіх. а то що не тиждень, то комусь зле за рулем і смертельна ДТП чи травмовані...
Ага до Анонім Показати IP 6 Червня 2021 05:11
Маразматик наробив людям біди
Отакої Показати IP 6 Червня 2021 00:04
Так, ДТП є наслідком спілкування з поліцейськими, це без варіантів. Чи є провина поліцейських можуть розповісти відео з нагрудних камер. Я на 99,9% впевнений що адмінматеріали були складені з порушеннями, як завжди. Якщо поліцейські наздоганяли, то Трукам явно був не закріпленим на тринозі. Так, потрібна профілактика порушень і наказання за порушення, але лише за Законом! Більше того, цікаво, яке ж "перевищення швидкості" коштувало життя стільком людям?
Григорій до Отакої Показати IP 6 Червня 2021 10:08
Вина-не вина. Його на зустрічну під оутлендер ніхто не випихав, сам поліз. Рознервувався? Тоді постій і охолонь та їдь з холодною головою. Великі літа? Тоді нехай внук возить, заодно штрафи платитиме.
Отакої до Григорій Показати IP 6 Червня 2021 16:10
От саме поліція і повинна була все проконтролювати і вчинити згідно з Законом. Якщо в людини стан не дозволяє далі їхати то не треба було відпускати. По перше порушення в складанні адмінматеріалів, до бабки не ходи, а по друге мали б згладити ситуацію щоб людина не нервувала зайве. Не його випихали, а виїхав на зустрічну завдяки психоемоційному стану. Хто поміг? Це по факту! А далі можна скільки завгодно води лити. Я ще жодного разу не бачив щоб хтось адекватно реагував на дорожню ситуацію після зупинки поліцейськими.
Григорій до Отакої Показати IP 6 Червня 2021 22:30
Це ви пилюку в очі не пускайте) А якщо ви вважаєте, що ваші слова щось варті, то хочаа б одну цитату наведіть з закону про діагностику психоемоційного стану поліцейським водія. Його не пустили б, якби були ознаки сп'яніння, тому не вигадуйте дурниць. До поліції довіри немає - це правда. Але в даній ситуації вигороджувати вбивцю на чобітку, це ви дарма. Хоча як теорія, можна було б плести про доведення до стану афекту, але це не той випадок. Це смертельна неуважність водія.
Ігор Показати IP 6 Червня 2021 00:55
логіка п...ц просто
До отакої Показати IP 6 Червня 2021 12:35
З такими мозгами як у Вас і трапляються такі ДТП. А Григорію респект за коментар.
Отакої до До отакої Показати IP 6 Червня 2021 16:14
З такими мізками як в мене якраз таки ДТП і не трапляються, бо я вмію аналізувати ситуацію, а от ви не написали що я неправильно сказав, лише хотіли образити. Є що заперечити, що саме не так?
шарій до Отакої Показати IP 6 Червня 2021 18:28
не видумуй, які мізки?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus