USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На трасі Ковель-Ягодин авто злетіло з дороги: є постраждалі

21 Травня 2018 12:35
ДТП сталася близько другої години ночі 21 травня на автодорозі Ковель-Ягодин поблизу села Туровичі Турійського району.

Як повідомляє Турійське відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області, Водій автомобіля марки Volkswagen іноземної реєстрації, 43-річний житель міста Ковель, не впоравшись з керуванням з’їхав в лівий кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав легкі тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Пасажири 43-річний, 42-річний, 44-річний жителі Шацького району отримали травми різного ступеня тяжкості та госпіталізовані в Ковельську центральну районну лікарню. За попередніми даними у водія транспортного засобу були наявні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці події працювала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Турійського відділення поліції.

Слідчі внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст.286 ч.1 КУпАП «Порушення правил безпеки дорожнього руху», відповідно до якої порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus