USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На території Центрального ринку продовжують демонтувати контейнери

6 Березня 2020 13:31
У Луцьку продовжується активний демонтаж контейнерів на території Центрального ринку.

Про це муніципали повідомили на своїй сторінці у фейсбук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на території Нового ринку підприємці зі Старого ринку вже активно облаштовують робочі місця, укладають договори та переїздять на нові торговельні площі.

Всього на ринку «Новий», за інформацією від адміністрації ринку, підприємцями зі Старого ринку укладено 253 договори та фактично переміщено 39 контейнерів.

Міська рада просить підприємців Старого ринку й надалі подавати заяви про добровільне перенесення контейнерів, адже тоді підприємці отримають допомогу від влади у переїзді на «Новий» ринок.

Також нагадуємо, що рух транспорту вулицею Глушець (правою смугою руху) на ділянці від перехрестя з вулицею Замковою до будинку № 5 на вулиці Глушець буде перекритий до завершення робіт з демонтажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрей Показати IP 6 Березня 2020 16:09
Конец блохастому рынку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus