USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На території РФ ймовірні провокації із загибеллю мирного населення, – Генштаб ЗСУ

19 Березня 2022 08:47
За оперативною інформацією Генштабу ЗСУ, положення та характер дій Сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. Збройні сили України та інші підрозділи Сил оборони продовжували завдавати ударів по угрупованнях військ ворога, який намагався утримати захоплені рубежі.

Зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією України було уражено 12 повітряних цілей ворога – два літаки, три вертольоти, три БПЛА та чотири крилаті ракети.

Також протягом доби українські захисники та захисниці знищили кілька колон техніки окупантів у Миколаївській та Сумській областях.

Ворогу завдано великих втрат в особовому складі, є ймовірність, що військово-політичне керівництво РФ ухвалить рішення щодо внесення змін до законодавства та розпочне відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни.

Через це є висока ймовірність низки провокацій на території РФ із загибеллю мирного населення, як це було зроблено перед початком другої чеченської кампанії. Це надасть можливість провладній верхівці ухвалити рішення щодо оголошення воєнного стану та тотальної мобілізації громадян.

З території України продовжують доправляти загиблих та поранених російських військовослужбовців. У Гомелі для прийому й лікування поранених окупантів залучені усі медичні заклади, що мають хірургічні відділення. Хірурги працюють цілодобово, усі планові операції білоруських громадян або відмінено, або перенесено на невизначений термін. Фіксують великий відсоток смертності серед важкопоранених російських загарбників.

Ворог і далі зазнає суттєвих втрат. Має проблеми з логістичним забезпеченням підрозділів. Низький рівень морально-психологічного стану особового складу призводить до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців брати участь у війні проти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus