USD 40.45 40.87
  • USD 40.45 40.87
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

На території дитсадка біля Луцька облаштують модульне укриття

13 Червня 2024 22:20
Боратинська сільська рада оголосила тендер на шкидкоспоруджувану захисну споруду цивільного захисту модульного типу з монтажними роботами на території закладу дошкільної освіти №1 «Ромашка», що в Гірці Полонці.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 14 червня.

Очікувана вартість – 3,551 мільйона гривень.

Як ідеться в супровідній документації, передбачено наступні роботи: влаштування котлована, облаштування основи, монтаж модулів укриття, облаштування входу, перегородок, перемичок, прорізів, внутрішнє опорядження стель, стін, підлоги, встановлення лав для сидіння, електромонтажні роботи, прокладання водопостачання та каналізації, облаштування систем опалення та вентиляції, благоустрій території тощо.

Модульне укриття на території дитсадка в Гірці Полонці мають облаштувати до 31 серпня 2024 року.

Гарантійний термін становитиме три роки.

Читати ще: Понад 70% учнів вказують на відсутність умов для навчання в укриттях

Нагадаємо, в закладах освіти Ковельської громади продовжують облаштовувати укриття. Також для Гаразджанської гімназії Підгайцівської сільської ради збудують споруду цивільного захисту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus