USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Тернопільщині військовозобов'язаному стало зле в приміщенні ТЦК, він помер у лікарні

1 Березня 2024 10:05
У місті Бучач на Тернопільщині помер 49-річний чоловік після кількаденного перебування у ТЦК.

Про це інформує Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону.

Попередньо встановлено, що 25 лютого 2024 року цей чоловік прибув до ТЦК для звірки військово-облікових документів та проходження військово-лікарської комісії. Однак через алкогольну інтоксикацію медкомісію не проходив.

Через два дні, 27 лютого, близько 17 години, перебуваючи на території центру комплектування стан здоров’я військовозобов’язаного погіршився – почалися судоми. У результаті він впав на землю та вдарився головою.

Читати ще: ТЦК більше не турбуватимуть військовозобов'язаних зайвими повістками, – Міноборони

Уже в медзакладі лікарі констатували смерть, причиною якої стала черепно-мозкова травма. Тіло доставили до Тернопільського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Як повідомили в поліції Тернопільської області, під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено.

Читати ще: Жорстка мобілізація: Лубінець прокоментував викрадення людей працівниками ТЦК на вулиці

Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження за фактом ймовірного перевищення військовослужбовцями Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки влади чи службових повноважень.

Попередня правова кваліфікація – ч.5 ст.426-1 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Березня 2024 18:09
Офіційна версія - впав і вдарився головою і так п’ять разів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus