USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

На Театральному майдані у Луцьку готують інсталяції для масштабної виставки

3 Липня 2023 19:30
У центрі Луцька готують інсталяції для найбільшого артпроєкту року «Модуль тимчасовості» або МОТ. У липні простір відчиниться на Театральному майдані.

Проєкт організувала київська команда don’t Take Fake, подорож і робота простору в Луцьку реалізовують за підтримки ГО «Алгоритм дій».

Після роботи у Києві та Дніпрі, де його відвідали понад 38 000 людей, у Луцьку працюватиме виставка сучасного мистецтва від 28 митців з 10 країн, а також гіфт-стор у колаборації з українськими брендами та дизайнерами. Вечорами, після закриття виставки, можна буде відвідати кінопокази, музичні перформанси, лекції та дискусії. Також команда влаштує кілька екскурсій простором.

Кошти з вхідних квитків та івентів, а також прибуток гіфт-стору продовжать наповнювати фонд МОТ, що піде на відновлення арт-інституцій, пошкоджених внаслідок російської агресії в Україні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus