USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

На Сицилії за останні два дні – 12 торнадо, є загиблий

18 Листопада 2021 10:55
Біля берегів острова Сицилія під час шторму утворився потужний торнадо. Внаслідок стихії одна людина загинула, є постраждалі.

Про це повідомляє Європейська правда.

Чоловік вийшов, оскільки боявся, що шторм пошкодить його будинок, розташований у муніципалітеті Модіка, і був смертельно поранений.

Торнадо також вразив територію плодоовочевого ринку комуни Комісо. Провінційну дорогу 7, яка веде від Комізо до К’ярамонте-Гульфі, закрили після того, як покрівельний матеріал злетів з дахів деяких магазинів і опинився на дорозі. На місці працюють пожежники, поліція та комунальні техніки.

Також у муніципалітеті постраждала подружня пара 60 років. Чоловіка вдарили двері, які зламалися від шквального вітру. Він госпіталізований з травмою голови. У його дружин незначні травми, але вона також перебуває у лікарні.

«На нашу територію вже кілька годин поширюється сильна хвиля негоди. На жаль, згідно з першими новинами, які дійшли до мене, є й постраждалі. Численні пошкодження будинків, ферм та інфраструктури. Дерева впали на дороги, захисні стіни обвалені, у будинків знесені дахи. Я закликаю всіх не виходити з дому без крайньої необхідності», – заявив мер міста Модіка.

Стихія пошкодила десятки будинків поблизу міста Ліката. Вітром поламало дерева та порвало лінії електропередач. За останні два дні на Сицилії зафіксували серію з 12 торнадо.
Як повідомлялося, масштабні повені, спричинені сильними зливами, охопили Канаду. У провінції Британська Колумібя евакуюють ціле місто з населенням сім тисяч людей. У місті Мерріт через потужні опади з берегів вийшла місцева річка і затопила три мости. Поламалася і міська система стічних вод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus