USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На світанку ворог атакував «Шахедами» і балістикою, в Києві є руйнування та постраждалі

11 Грудня 2023 08:25
У ніч на 11 грудня окупанти атакували Україну безпілотниками типу Shahed з Криму, а також балістичними ракетами, ППО знищила 18 ударних БПЛА і вісім ракет.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ, пише УП.

Військові зазначають, що пуски «Шахедів» ворог здійснював з районів Чауда, Бельбек.

«Усі ворожі безпілотники було знищено протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь». Більшість – на Миколаївщині. Успішно відпрацювали зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України», – йдеться в повідомленні.
Крім того, близько 4 ранку російські окупанти вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами. Удару було завдано з північного напрямку, попередньо – із Брянської області РФ.

Усі вісім цілей знищили зенітні ракетні підрозділи повітряного командування «Центр».

Внаслідок збиття ворожих ракет у районах столиці сталися падіння уламків, є пошкодження і потерпілі.
«Попередньо, внаслідок роботи ППО уламки впали у Дарницькому та Голосіївському районах», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Пізніше він додав, що в Дарницькому районі у житловому будинку вибиті шибки, є постраждалі.
Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Голосіївському районі інформація про задимленість на даху житлового будинку не підтвердилася.

О 5:08 мер Києва уточнив, що внаслідок атаки ворога уламок ракети пошкодив у Дарницькому районі недобудовану будівлю. Пожежу там оперативно загасили.

Ще один уламок упав на газон. Без горіння.

За інформацією Кличка, у Дарницькому районі наразі є двоє постраждалих – чоловік та жінка. Їм медики надали допомогу на місці. Виклики в Шевченківський район не підтвердилися.

О 5:31 мер Києва повідомив, що четверо людей – всі дорослі – постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога. Медики надали їм допомогу на місці.

Також уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі. Обійшлося без пожежі та пошкоджень будівлі.
Попко уточнив, що внаслідок падіння уламків травми отримало двоє мешканців.

Зокрема, чоловік 1992 року народження отримав осколкове поранення нижніх кінцівок. Йому медики надали допомогу на місці.

Також медичну допомогу на місці отримали троє жінок, у яких відбулася гостра реакція на стрес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus