USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Старому ринку демонтовують центральний вхід. Відео

19 Травня 2020 19:42
На Центральному ринку у Луцьку продовжують демонтовувати незаконно встановлені конструкції.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

За їхніми словами, наразі демонтують центральний вхід у ринок.

На місці знаходяться декілька невідомих чоловіків, які намагаються завадити муніципалам проводити роботи з демонтажу.

Нагадаємо, під час засідання виконкому 15 травня було прийняте рішення про примусовий демонтаж, його забезпечують працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на кіосках були розміщені наклейки про демонтаж.

Тоді базарники влаштовували конфлікти та провокації, аби завадити демонтажу. Водій Жигуля, який був у салоні за кермом, поїхав на людей, поліцейських, муніципалів та журналістів. Його дістали з авто та забрали спецпризначенці.

18 травня лучанин зареєстрував петицію, у якій просить місцеву владу врегулювати питання щодо Центрального ринку, який псує враження від історичного центру міста. Натомість підприємців ринку закликає не створювати критичну ситуацію в міста та припинити мітинги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Травня 2020 20:34
Не понимаю! Прошли все юридические процедуры. От "круглых столов", общественных слушаний" до судебных заседаний по сути. Есть вступившее в силу судебное решение. В чём проблема? Власть, если она власть, должна применить силу. Иначе она (власть) не нужна. Я имел возможность наблюдать решение подобной ситуации в Симферополе. На центральном рынке, точнее за его пределами был так называемый "цыганский шанхай". Полгода тянулась судебная тягомотина. Базарники проиграли все суды. Дали месяц для вывозу товара. Предупредили собственника базара, предупредили арендаторов. В день "Ч" территорию оцепила рота ОМОНа (отряд милиции особого назначения), на платформе привезли тяжелый гусеничный бульдозер. За час все снесли. Базарников, было около 3 тысяч. Очень быстро всё поняли. Особо активные, получив резиновым "бананом" по голове, лёжа на асфальте сразу "просветлели в уму". Dura lex sed lex - суров закон, но это Закон. Сейчас там очень симпатичный сквер с фонтаном. Я внимательно следил за вашими публикациями на эту тему. Некоторые выводы: 1-В общественном сознании Украины доминирует правовой нигелизм. 2- Активное освещение этой темы в СМИ подогревает ситуацию. 3- Чем больше педалируется тема дискредитации судебной власти, правоохранительной системы,- тем ближе очередной социальный конфликт по образцу 2004, 2014 годов.
скептик до Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Травня 2020 21:38
питання полягає в тому, що державна влада в УРКАїні спрямована на захист олігархів та їхніх посіпак, які є у тій же ж владі, а не звичайних громадян, таких як підприємці на ринках, пенсіонерів, соціально незахищених людей, трудяг, які заробляють на життя, а не паразитують на бюджеті
Степан (Крымчанин) до скептик Показати IP 19 Травня 2020 23:21
По моему это только верхняя часть айсберга. Все списывать на власть не стоит. Общественная психология определяет вектор развития. Вы констатируете печальный факт. И я с Вами абсолютно согласен. Но, попробуйте "прокачать" ситуацию в динамике. За точку отсчета возьмите 1989 год. Год когда Сорос запустил свои щупальца на Украину (он не дурак, в первую очередь в те отрасли которые влияют на формирование общественной позиции-в СМИ, и образование). Это год когда был принят Закон "Про мови в Укринской РСР" (закон просуществовал с поправками до 2012 года). Постройте цепочку фактов. Избегайте оценок. Ответьте сами себе -"Когда Украина , в последние 30 лет, начала терять свои территории? Определите тренд и экстропалируйте фактаж.
123 до скептик Показати IP 20 Травня 2020 06:53
Так ті базарники і є перші паразити. Не хочуть нічого робити, тільки перепродують кимось вироблене. Більша частина з них має фальшиві групи інвалідності.
Анонім до Степан (Крымчанин) Показати IP 20 Травня 2020 05:47
Яке судове рішення коли суди зачинені.
вася до Степан (Крымчанин) Показати IP 20 Травня 2020 22:14
Все дело в том что владельцы контейнеров, они владельцы только контейнеров а не земли под ними, а заплатили они за эти контейнеры по 3000 - 5000 долларов. Они сознательно шли на риск. Так то нечего обижаться.
маня Показати IP 20 Травня 2020 12:54
якщо точніше - то це не зовсім ринок , не зовсім центральний вхід . Ринок - справа. ( і той ще требе довести до ладу). ЦЕ тишком ( поки ніхто не забороняв) повстановлювали контейнери, там площа планувалась під зіїзд машин, по типу тимчасових ярмарків. А як нарешті звернули увагу на них - то вже бачиш но - це їхнє місце. То розбирайтесь з тими кому взятки давали , щоб там торгувати.
Нострадамус Показати IP 21 Травня 2020 17:50
А цивiлiзовано вирiшити питання розуму бракуе?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus