USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

На стадіоні у Володимирі облаштували майданчик для метання молота та диска

10 Червня 2022 19:49
У Володимирі в рамках реконструкції центрального стадіону облаштували спеціальну секцію для метання молота та диска.

Як повідомив начальник відділу освіти Вячеслав Петрук, окремий сектор для метання молота і диска обладнали ще 27 травня. Конструкція була закуплена торік, а з настанням сприятливих погодних умов її встановили, інформує БУГ.

Цей майданчик забезпечує можливість проводити всеукраїнські змагання з легкої атлетики на стадіоні у Володимирі. Його вже випробували на турнірі, що проходив у місті 29 травня.

Вячеслав Петрук додав, що в місті є спортсмени, які успішно займаються легкою атлетикою при ДЮСШ і застосовують цей майданчик, в тому числі. Серед них – чемпіон України з десятиборства Зейналян Максим.

Зауважимо, у Володимирі уже півтора року триває реконструкція центрального міського стадіону. Зокрема, замінили покриття бігових доріжок на поліуретанові, змінили трибуни, заклали тротуарну доріжку, нині облаштовують стоянку для автомобілів, також у планах було встановити нову огорожу. Але через воєнний стан держава заморозила фінансування подібних об’єктів, тож нині дороблюють те, що було оплачено ще торік, або домовляються за проведення робіт у борг.

Загалом планувалося, що роботи коштуватимуть близько 11 мільйонів гривень. З міського бюджету на початок було виділено у червні 2021 року два мільйони гривень. Ще мільйон надійшов з держбюджету за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus