USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

На Соломонових островах заборонять Facebook

17 Листопада 2020 23:11
Кабінет міністрів острівної держави в південно-західній частині Тихого океану Соломонові острови підтримав рішення про повну заборону діяльності соціальної мережі Facebook в країні через образи на адресу уряду.

Таку пропозицію вніс прем'єр-міністр країни Манассе Согаваре і міністр зв'язку і авіації Пітер Шанель Аговака, пише Кореспондент.

Заборона на роботу американської компанії на території островів буде тимчасовою. Пов'язана вона з "неоднозначними і спірними публікаціями", в яких були образи на адресу місцевого уряду.

"Образливі висловлювання щодо міністрів, прем'єр-міністра, наклеп на них - все це викликає занепокоєння... Використання інтернету зараз на Соломонових островах необхідно належним чином регулювати, щоб захистити нашу молодь від шкідливого контенту", - наголосив Аговака.

Як зазначає видання, заборона не торкнулася ЗМІ Соломонових островів.

Facebook, найбільша платформа соціальних мереж в світі, налічує 2,4 мільярда користувачів. Відомо, що на сьогодні Facebook заборонений в Китаї, Ірані і КНДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus