USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

На смерть збив 9-річну дитину на переході: затримали лучанина, який переховувався від слідства

2 Лютого 2023 17:56
Оперативники затримали 31-річного лучанина Артема Приходька, який був засуджений та ухилявся від покарання за скоєння смертельної ДТП у Луцьку, коли він збив на пішохідному переході батька та двох його дітей (один хлопчик від отриманих травм помер у лікарні).

Про це повідомляє поліція Волині.

Нагадаємо, 6 червня 2021 року водій, керуючи автомобілем Ford Focus, на пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку, збив трьох пішоходів – чоловіка та двох його дітей. 18 червня від отриманих в аварії травм один із хлопчиків помер.

Луцький міськрайонний суд засудив водія до шести років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном три роки.

Проте чоловік хотів уникнути покарання, подавши апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції. Чоловік просив призначити йому умовне покарання, але Волинський апеляційний суд залишив вирок суду без змін.

Тоді засуджений, аби уникнути покарання, переховувався. У зв’язку з цим поліцейські оголосили його в розшук.

Учора оперативники Луцького районного управління розшукали та затримали 31-річного засудженого. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі міста Луцька.

Після чого його направлять у місця позбавлення волі, для відбування покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ветфельдшер Показати IP 2 Лютого 2023 19:12
А де переховувався? Це теж важливо. В тещі під спідницею чи в дружини під цицькою? Яка ницість! До чого здрібніли чоловіки!
dmd Показати IP 3 Лютого 2023 00:01
Непотріб, т.зв. автобізнесмен, помилково вважав що він на Форд мустанг рисачить, а це всього лиш давнє відро, що скалічило життя та долю невинних людей....
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2023 07:38
Тому, хто переховував теж дати 6 років. А цьому " чоловікові" - боягуз термін помножити на два.
Гліб Показати IP 3 Лютого 2023 14:36
Наркоман тупорилий!
Анонім до Гліб Показати IP 4 Лютого 2023 18:54
На зоні буде лизати парашу.
Олександр до Анонім Показати IP 8 Лютого 2023 18:40
Нічого йому на "зоні" не буде, попаде на виправний центр і буде жити як в гуртожитку, це я точно можу сказати бо сам за дтп відбуваю покарання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus