USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

На сході Індії внаслідок повеней та зсувів ґрунту загинули щонайменше 15 людей

Сьогодні 11:11
У північно-східному індійському штаті Мегхалая в результаті повеней і зсувів ґрунту, спричинених сильними дощами за останні чотири дні, загинули щонайменше 15 людей.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

За даними місцевої влади, серед загиблих, зокрема, семеро членів однієї родини, чий будинок накрив селевий потік, та один чоловік, який загинув у результаті падіння дерева.

Під час рятувальної операції до тимчасових таборів допомоги евакуювали понад 17 тисяч жителів із приблизно 165 сіл постраждалого від негоди штату. На ранок вівторка зливи вщухли, люди почали повертатися до своїх домівок.

Читати ще: Повінь у Непалі знесла цілі села разом з будинками та людьми

У постраждалому штаті Мегхалая триває пошуково-рятувальна операція. Місцева влада обіцяє оприлюднити остаточні дані про жертви серед населення та завдані стихією збитки пізніше.

Водночас Метеорологічне управління Індії попередило, що цього тижня в деяких районах штату знову очікують сильні дощі й небезпечну кількість опадів від 64,5 мм до 115,5 мм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus