USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

На що звернути увагу при виборі холодильника*

2 Листопада 2023 11:10
Холодильник – це важливий побутовий пристрій у кожному будинку, завдяки якому можна зберігати продукти свіжими довгий час. При цьому вибір техніки стає непростим завданням через різноманітність модельного ряду, представленого на ринку.

Розмір і місткість

Параметри залежать від простору на кухні та потреб сім’ї. Вибираючи модель під свої потреби та вивчаючи холодильники Beko, потрібно точно знати висоту, ширину та глибину місця, куди планується поставити техніку. Тут також слід врахувати розташування розетки: вона має бути поблизу. Визначте, скільки продуктів і напоїв плануєте зберігати.

Типи пристроїв

На ринку представлені різні варіанти техніки. Однодверні мають морозильну камеру, але є моделі без неї. Як правило, це варіанти для маленьких кухонь чи офісів.

Холодильники Side-by-side обладнані двома дверима, що відчиняються у протилежні сторони, за принципом шафи. Це місткі пристрої, які мають багато місця для продуктів.
Енергоефективність і функціональність

Параметри впливають на економію енергії та рівень комфорту під час використання кухонної техніки. Придбання енергоефективного пристрою відрізняється рядом переваг:

Зниження витрат на рахунки за світло, оскільки агрегат не споживає багато енергії.

Екологічність – завдяки безпечним холодоагентам, які виключають негативний вплив на довкілля.

Враховуйте енергетичний клас і річне споживання світла холодильником: ці показники вказані в характеристиках.

Сучасні багатофункціональні пристрої пропонують безліч додаткових опцій, наприклад:

- диспенсери для води та льоду;

- регульовані полиці;

- режими охолодження;

- захист від дітей;

- генерація льоду.

Подумайте про те, які функції вам потрібні для полегшення повсякденного життя. Не варто переплачувати за опції, які не потрібні. При цьому слід пам’ятати: що ширші можливості техніки, то вище її енергоспоживання.

Дизайн і стиль

Зовнішній вигляд холодильника також має значення. Пристрій повинен підходити під інтер’єр кухні. Виберіть модель відповідно до особистих побажань, яка вдало гармоніюватиме з іншими меблями та технікою в приміщенні. Виробники подбали про різноманітність кольорів, оздоблення та стилів, щоб задовольнити естетичні уподобання користувачів.

Вибір холодильника – це серйозне рішення, від якого залежить зручність побуту. Енергоефективність допомагає економити бюджет, а багатофункціональність полегшує використання пристрою. Перед покупкою ознайомтеся з технічними характеристиками та порівняйте моделі, що сподобалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus