USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

На Шацьких озерах розпочався сезон зимової риболовлі

14 Січня 2019 23:01
Після тривалих морозів лід потрохи скував озера Шацького району.

І на озера почали виходити перші ковзанярі, а також любителі зимової риболовлі, пише Район.Шацьк.

Не лякають таких екстремалів ні морози, ні навіть те, що за декількагодинне сидіння на холоді на вудку так нічого і не попадеться.

А найбільше полюбляють рибалити не тільки шачани, а й жителі сусідніх районів, на озерах Велике Чорне, Люцимер та Світязь.

Світлинами свого улову та самого процесу риболовлі шачани залюбки діляться у соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 14 Січня 2019 23:35
На Білому озері в Любешівському районі екологи незаконно беруть по 15 гривнів з любителів-рибалок на протязі декількох років.Якщо врахувати те,що там рибалить кожен день всередньому до 200 чоловік,то набігає непогана сумаЗа такі речі потрібно посадових осіб кинути до буцигарні.Вони роблять наголос на п.2.1 переліку платних послуг короткостроковий відпочинок 15 грн.людино/день,а це є повний"лохотрон",так як у Постанові КМ №827від 2 червня 2003року написано чітко і ясно короткостроковий відпочинок (розбиття наметів і розкладання вогнищ у спеціально облаштованих та відведених для цього місцях),а здирають гроші за любительський вилов риби та як вони кажуть"за відвідування Національного парку.Звертаюсь до всіх любителів-рибалок---не платіть гроші цим посадовим злочинцям!!!!!!!!!Правоохоронні органи,прокуратура району займіться роботою!!!!!!!!Надоїло вже дивитись на ті тупорилі морди,які кожного ранку починають розводити людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus