USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На ринку в Шацьку незаконно продавали рибу

29 Липня 2023 06:46
Днями на ринках Шацької громади побували державні інспектори рибпатруля. Контролери виявили факти продажу риби без документів.

Як повідомляють у Волинському рибоохоронному патрулі, рейд проведено з метою перевірки та запобігання реалізації раніше загиблої риби та риби без відповідних супровідних документів, що засвідчували б її якість та безпеку.

Рейдова група перевіряла наявність товарно-транспортної накладної на водні біоресурси затвердженої форми та правильність її оформлення.

Під час перевірки ринку в смт Шацьк виявлено два факти незаконного збуту водних біоресурсів. Продавці не змогли надати документи, що підтверджують законність придбання та походження риби.
На осіб складено адміністративні протоколи за ст. 88-1 ч. 1 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності.
Читати ще: У лісі на Волині вчитель намагався підстрелити козулю

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути пильними і не купувати рибу, яка продається на стихійних ринках без відповідних документів, невідомого походження та невстановленої якості, адже вона може бути шкідливою та смертельно небезпечною.
До слова, порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 грн з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Братан Показати IP 29 Липня 2023 07:42
Тепер хоч рибінспектори, як чоткі пацики, пивка поп'ють з таранькою !
Ірина Показати IP 29 Липня 2023 08:53
Та не може бути!!! Шок.
Василь Показати IP 29 Липня 2023 10:04
Дичину вибили браконєри,рибу(маточне поголів"я) вибили любителі підводного полювання-країна ідіотів.Попробували би у Фінляндії чи у Польщі так "порибалити"-одразу би отримали штраф солідний.На фото видно дрібноту линка і щучки.Хоча для любит.вилову дозволяється 30см і 50см відповідно.Як відомо,риба гниє з голови.Згнила вся система управління.Треба нову,починаючи з ВР.
Бабка до Василь Показати IP 29 Липня 2023 10:44
Підводна рибалка то прієжі, у Фінів то так штрафи, а в Поляків там до річок і озер каналіза летить, шо не виздихало то навіть як злапають то їсти бридяться , назат випускають, а у нас ням ням еко.
Бабка Показати IP 29 Липня 2023 10:09
Гадини, вчипилисиь , ловити ні ні , продавати ні, купувати ні, так тож еко смакота, поки не смердить то добре, най би та голота контроль в раді зробила чи депутати червоною ікрою неотруються, бо остатнім часом забагато там токсикозу випливає, бегемоти зажерливі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus