USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На російському танкері стався вибух: троє загиблих

2 Листопада 2019 11:11
У російській Находці на танкері «Затока Америка» 2 листопада прогримів потужний вибух газу. У результаті інциденту загинули три людини, ще одна – пропала безвісти.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Интерфакс.

Тіла двох жертв вибуху вже витягли з води. Ще одного – рятувальники шукають. Серед загиблих – двоє матросів і старший помічник капітана. Свідки розповіли, що одного з чоловіків вибуховою хвилею викинуло за борт. Він потонув на очах в екіпажу.

За попередньою версією слідства, на вантажній палубі судна вибухнула газоповітряна суміш. Інцидент трапився через порушення техніки безпеки. Наразі загрози пожежі і нових вибухів немає.

За фактом події у Росії порушили кримінальну справу – «порушення правил безпеки експлуатації та руху морського транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб».

Водночас свідки розповідають, що танкер під час вибуху «буквально розірвало зсередини».

На борту судна, яке знаходилося в рейді біля мису Астаф’єва, було дев’ять чоловік. До танкера направлено два портові буксири, також готують рятувальників. Про пожежу на судні не повідомляється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 2 Листопада 2019 14:30
Треба враховувати що під видом рибацьких сейнерів в мировому океані ходять суда ГРУ ГШ ВС РФ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus