USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На різдвяному ярмарку у центрі Львова сталася пожежа, є постраждалі

22 Грудня 2018 15:46
На площі біля оперного театру у Львові горить будиночок різдвяного ярмарку.

Про це повідомляє Tvoemisto.tv.

Станом на 13:15 вогонь перекинувся на сусідні два будиночки. Також було чути три вибухи, ймовірно вибухнув газовий балон. Стовп вогню досягає 20 метрів. На місце прибули пожежники. За свідченнями очевидців, кілька осіб отримали опіки, їм надають допомогу.

За словами речника ДСНС Львівщини Віталія Туровцева, станом на 13:36 пожежу локалізовано. Причину загоряння встановлюють. До ліквідації залучили 18 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Наразі відомо про чотирьох потерпілих, двоє з яких перебувають у реанімації.

«Госпіталізовано 4 особи. Надаємо їм допомогу. У всіх — опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок. Площу та глибину опіків зараз уточнюємо. Медикаментами ми забезпечені», — заявив начальник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб.

У міськраді припускають, що причиною вибуху став газовий балон. Варто зазначити, що його використання у різдвяних павільйонах суворо заборонено.

Міський голова Андрій Садовий заявив, що на час розслідування прийнято рішення про закриття ярмарки. Також на 22 грудня призначено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Садовий також нагадав, що газові балони на ярмарках заборонені.

За фактом вибуху на Різдвяному ярмарку у Львові поліція розпочала кримінальне провадження щодо порушення правил пожежної безпеки. Стаття кримінального провадження передбачає покарання у виді трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пенсіонери Показати IP 22 Грудня 2018 22:03
крадій пенсій петро порошенко * у й л о лалала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus