USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

На Рівненщині затримали п'яного лучанина зі схованим в авто бурштином

11 Лютого 2020 15:08
На вулиці Рівненський у селі Колоденка патрульні зупинили лучанина, водія автомобіля SEAT Altea, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Чоловікові запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння. Водій проходити освідування відмовився, натомість поводився зухвало, помітно нервував та намагався покинути місце події, викинув з кишені 2 камені, схожі на бурштин, пишуть Рівненські Новини.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції, яка це каміння вилучили.

Також вилучили каміння, яке знаходилось в автомобілі. Загальна вага вилученого каміння складає близько 3 кг.

На 31-річного водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).
Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, перевезення бурштину).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 11 Лютого 2020 18:02
Оскільки в Україні стартував військовий призов, а чоловік на фото зухвалий, пострижений, зухвалий і штани придбав камуфльовані, треба дати йому шанс реалізувати себе у війську

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus