USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Рівненщині у волинянина вилучили майже 30 кубометрів незаконної деревини

30 Січня 2024 12:32
Автомобіль «МАЗ», який перевозив соснові колоди, правоохоронці зупинили на стаціонарному блок-посту в одному із сіл колишнього Зарічненського району на Рівненщині.

Про це інформує пресслужба Рівненської поліції.

Під час перевірки документів у водія – 62-річного жителя Волинської області, з’ясувалося, що клас деревини не відповідає зазначеному в накладній.

Відтак автомобіль із причепом та вантажем загальним об’ємом орієнтовно 27 кубометрів вилучили та помістили на територію місцевого відділення поліції. Слідчий підготував до суду клопотання про накладення на вилучене арешту.

Читати ще: Деревину вартістю 21 млн, яка була зрубана у нацпарку на Волині, передали АРМА

Триває досудове розслідування за ч.1 ст.246 КК України (незаконне перевезення лісу), у рамках якого встановлюються обставини кримінального правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Січня 2024 17:40
Пустили щуку в річку, тобто перевели волинських лісників працювати на Рівненщині, ось і результати. Далі буде....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus