USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

На Рівненщині у прикордонній зоні підірвався мотоцикліст

Сьогодні 15:51
На півночі Рівненської області підірвався мотоцикліст – рухаючись у прикордонній зоні, між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував покажчики «Небезпечно – міни».

Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Як зазначається, життю мотоцикліста наразі загрози немає. На місці події працюють представники відповідних служб, які з’ясовують усі обставини інциденту.

Читати ще: На Рівненщині трактор підірвався на міні, троє людей поранено

Начальник ОВА нагадав, що на кордоні діють режимні обмеження. Перебувати там можна лише після отримання відповідного дозволу від прикордонників.

«Це не жарти, а пряма загроза вашому життю», – наголосив начальник ОВА.
За його словами, Рівненська ОДА спільно з правоохоронцями і військовими постійно працюють над укріпленням кордону. Зокрема продовжують встановлювати міни. Тому подібні витівки – небезпечні. Він закликав бути відповідальними і обережними.

На Рівненщині – 229 км кордону з Білоруссю, з них 90 км – непрохідні болота.

Як інформували, у березні 2023 року на Волині на міні підірвався автомобіль із військовослужбовцями 100 окремої бригади ТрО. Внаслідок вибуху загинули двоє бійців. Ще двоє було поранено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus