USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Рівненщині скандального ексвійськкома, який побив підлеглого, випустили з СІЗО під заставу

Сьогодні 09:07
Апеляційний суд змінив запобіжний захід екскерівнику Рівненського обласного ТЦК Сергію Луцюку, якого звинувачують у побитті підлеглого, грабежі й незаконному збагаченні: його випустили із СІЗО під заставу в майже пів мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба Рівненського апеляційного суду.

Повідомляється, що Рівненський апеляційний суд скасував оскаржувану ухвалу місцевого суду – тримання під вартою – і призначив заставу в розмірі 454 200 гривень (удвічі більше, ніж просила сторона захисту Луцюка).

На Луцюка покладено низку процесуальних обов’язків:

не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу суду;

прибувати до суду за першою вимогою;

повідомляти суд про зміну місця свого проживання та/або місця роботи;

утримуватися від спілкування з потерпілим та обвинуваченим Віталієм Козачуком як безпосередньо, так і через третіх осіб;

здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд та в’їзд в Україну.

Раніше повідомляли, що головний військком Рівненщини побив підлеглого. Полковник і підполковник дізналися, що водій стрілецької роти однієї з військових частин Рівненського районного військкомату планує доповісти про їхні порушення під час служби. Це й стало причиною побиття чоловіка.

Читати ще: Били та ставили на коліна військового, бо хотів доповісти про порушення: подробиці затримання військкомів на Рівненщині

Під час слідства з’ясувалося, що обласний військком має незадекларовані статки. Серед них два вантажні автомобілі, земельні ділянки та недобудований готель на гірськолижному курорті у Карпатах.

Загальна сума незаконного збагачення сягнула понад 52 млн гривень. У грудні 2023 року майно заарештували й передали в АРМА.

Рік тому Сергія Луцюка взяли під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus