USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Рівненщині працівники локомотивного депо тоннами зливали пальне і заробляли до мільйона гривень щомісяця

26 Липня 2021 19:16
Зливали від 15 до 30 тонн пального з тепловозів щомісяця – рівненські поліцейські затримали п’ятьох працівників локомотивного депо.

Усім затриманим повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи, інформує пресслужба рівненської поліції.

Викрили діяльність угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Рівненській області та слідчі Рівненського районного управління поліції. Під час слідства поліцейські встановили, що працівники локомотивного депо регіональної філії Укрзалізниці організували розкрадання пального. Злите з тепловозів пальне фігуранти реалізовували мешканцям області, а також через нелегальні АЗС.
Щомісяця в такий спосіб працівники депо отримували від 15 до 30 тонн пального і відповідно від 500 тисяч до мільйона гривень «прибутку». Кошти розподілялися між всіма учасниками угруповання.

23 липня трьох працівників локомотивного депо було затримано «на гарячому», вони встигли злити 200 л пального. Крім того, за результатами проведення 32-х санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 2880 л, понад 750 тис. грн, тару для зберігання викраденого пального та «чорнові» записи.
Всього у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали п‘ять осіб. Усім було повідомлено про підозру ст. 27, ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі усім підозрюваним обрані запобіжні заходи: чотирьом особам – у вигляді тримання під вартою, ще одному учаснику – домашній арешт.

Документування протиправної діяльності відбувалося за сприяння співробітників апарату директора з економічної та інформаційної безпеки АТ «Укрзалізниця» та за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Липня 2021 19:51
Рівенщина велика... Де саме і кого затримали? Такі новини - це на кшталт чув те-то, але сам не бачив))) А ці хлопці "вирішать", якщо в місяць "заробляли" лям)))
Валантьор Показати IP 26 Липня 2021 20:47
Вони допомагали нашим хлопцям. Дізель мали везти для танків. Потім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus