USD 41.60 41.87
  • USD 41.60 41.87
  • EUR 41.50 41.87
  • PLN 10.50 10.70

На Рівненщині порушено справу щодо вчителя, який побив дев'ятикласника

16 Вересня 2023 09:46
15 вересня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому видно, як у школі в селі Хотин колишнього Березнівського району учитель б’є учня.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненщини.

Правоохоронці встановили, що напередодні близько під час перерви вчитель фізичного виховання, 35-річний березнівчанин, підійшов у навчальному кабінеті до 14-річного учня 9-го класу і на очах в однокласників двічі ударив його.

За фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 КК України. Тривають слідчі дії.

Справу взяв на контроль Офіс омбудсмена.

Як пише Рівне1, колеги педагога кажуть, за 14 років роботи агресії до дітей в нього не помічали. Так само про нього відгукуються й інші жителі села Хотин.

Натомість про хлопця говорять, що він хуліган та неодноразово провокував усіх вчителів у школі. Ба більше, місцеві розповідають, що від витівок хлопця дістається і переселенцям.
Батько юнака підтверджує, що син любить побешкетувати на публіку. Синців на тілі дитини він не бачив то ж і до вчителя жодних претензій не має.

Сам вчитель фізкультури прокоментувати ситуацію не захотів. Небагатослівним виявився і директор закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
учень Показати IP 16 Вересня 2023 11:39
неповнолітній виродок.
45 Показати IP 16 Вересня 2023 14:07
Тепер треба педагогів думати як захищати від неадекватних учнів, а не показуввти цим малолітнім упирям, що щоб вони не вичворяли, то буде винний вяитель! Притягувати батьків до відповідальності за дії і слова їхніх діток, щоб не поощряли своїх нащадків у безкарності та все можливості, а навпаки стримували. Поставити відеокамери у кожен клас, а далі буде видно, хто прав хто віноват. А той малий, що зняв це відео, є одним з тих, який прекрасно розуміє, винні будуть завжди вчителі
Андерсон Показати IP 16 Вересня 2023 17:12
Таких вчителей можна пускати лише свинням хвости крутити! Нехай рукавиці на зоні шиє
Карлсон до Андерсон Показати IP 16 Вересня 2023 17:50
А таких дітей в спецшколи під суворий нагляд
Андерсон до Карлсон Показати IP 16 Вересня 2023 20:46
Якщо дитині треба спеціалізоване навчання і так вирішить коміссія, то треба. Не бику вирішувати виховувати дітей ногами чи не виховувати. Якщо хоче, то нехай своїх виблядків б'є чи твоїх, раз ти не проти. його не для цього педагогіки вчили на ДУРфаку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus