USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

На Рівненщині перекинувся рейсовий автобус, у якому було 40 пасажирів

17 Липня 2021 10:19
У Рівненській області рейсовий автобус Київ-Вроцлав з’їхав у кювет та перекинувся.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області у Facebook, пише УНІАН.

Пригода трапилась о 3:45 17 липня між селами Крупець і містом Радивилів Дубенського району. На момент аварії в салоні перебували 40 пасажирів. Усі – громадяни України.

Рятувальники вивезли з транспорту 10 постраждалих і за допомогою спецінструмента деблокували ще одну людину, затиснуту між сидіннями.
Унаслідок ДТП до лікарні з травмами доправили 16 людей, йдеться у повідомленні. Старша лікарка «екстреної допомоги» у коментарі Суспільному уточнила, що на місце події приїхали 4 бригади «швидких» з області та ще дві – зі Львівщини.

Медики оглянули два десятки людей, дванадцятьом знадобилась допомога.
Аварію ліквідували 20 рятувальників з залученням 4 одиниць спецтехніки служби. Усі обставини автопригоди наразі встановлюють працівники поліції.

«Потерпілі доставлені в Радивилівську та Бродівську лікарні. Медики кажуть, що стан більшості людей стабільний. Четверо з них у реанімації, двох уже прооперували», – повідомив голова Рівненської обласної держадміністрації Віталій Коваль. Як зазначив очільник області, водій з’їхав у кювет, уникаючи наїзду на пішохода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus