USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На річці біля Ковеля незаконно ловили рибу

23 Липня 2024 23:54
У період з 15 по 21 липня 2024 року волинські рибоохоронці викрили 9 порушень Правил рибальства. Складено один акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, власник якого не встановлений.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Усього затримано 8 порушників, нараховано збитків на суму 4692 гривень. У межах проведених рибоохоронних заходів у порушників вилучено 4 одиниці заборонених знарядь лову. Передано 5 справ до суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

До прикладу:

21 липня на річці Турія, що поблизу Ковеля, громадянин здійснював вилов водних біоресурсів сіткою, внаслідок чого впіймав 3 екз. краснопірки. Розмір заподіяної шкоди рибним запасам становив 4692 грн.

Читати ще: Три місяці нерестової заборони на Волині: шкоди – майже на 800 тисяч, штрафів – на 9 тисяч

16 липня при обстеженні озера Оріхівське на території Самарівської громади громадянин здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову - сіткою риболовецькою. Риби не встиг зловити.

20 липня на річці Турія біля села Тойкут Ковельського району громадянин здійснював вилов водних біоресурсів ятером, виготовленим з сіткоснастевого матеріалу. Риби не встиг зловити.

21 липня двоє громадян здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів на річці Турія неподалік села Хотешів Камінь-Каширського району за допомогою волока. Риби не встигли зловити.

21 липня поблизу с. Черче Камінь-Каширського району при обстеженні річці Турія виявлено волок з капронової нитки та ятер. Складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, власник якого не встановлений.

Читати ще: Наловив риби на майже 100 тисяч гривень: на Волині затримали порушника

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. Якщо Ви помітили порушення правил рибальства, просять повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля: 067 360 7840.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus