USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На ремонт школи біля Луцька витратять понад 38 млн

Сьогодні 20:42
У Боратині Луцького району запланували капітальний ремонт частини приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що на вулиці Центральній, 6а.

Тендер на відповідні роботи на сайті prozorro.gov.ua оголосила Боратинська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 29 липня.

Очікувана вартість капітального ремонту приміщень школи становить 38,539 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть пробивання отворів і прорізів, мурування окремих ділянок стін, поліпшене штукатурення стін, виготовлення і встановлення балок, розбирання цегляних перегородок, теплоізоляцію стін і покриттів, встановлення вікон і дверей, внутрішнє опорядження, улаштування цементної стяжки та гідроізоляції, улаштування покриттів східців і підсхідців із керамічних плиток, навішування водостічних труб, улаштування вентшахт, прокладання трубопроводів, встановлення унітазів та умивальників, облаштування вентиляційної системи, електроосвітлення, встановлення пожежної сигналізації, придбання меблів тощо.

Читати ще: «Щорік зменшували години», – волинська вчителька про українську мову в радянській школі

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансова спроможність.

Усі роботи в школі планують завершити до 30 липня 2025 року.

Гарантійний термін на виконані роботи буде становити не менш як 10 років.

Нагадаємо, фасад будівлі Підгайцівського ліцею, що на вулиці Шкільній, 24 в селі Підгайці Луцького району, планують утеплити. Роботи оцінили в понад сім мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сраконіс Показати IP Сьогодні 21:40
БОЖЕВІЛЛЯ, просто БОЖЕВІЛЛЯ(((( Яручик покайся-у нас війна!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus