USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На території санаторію «Пролісок» хочуть добувати мінеральну воду

16 Листопада 2023 08:42
Під час засідання постійної комісії Волинської обласної з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області депутати розглянули низку питань, які стосуються життєдіяльності комунальних закладів області.

Про це інформує пресслужба облради.

Зокрема, депутати погодили виділення коштів для санаторію «Пролісок» в сумі майже 5 млн. грн. для ремонту існуючих приміщень, заміни електричних та тепломереж.

Крім того, члени комісії погодили зміну цільового призначення земельної ділянки, що у селі Грем’яче, на території санаторію «Пролісок». Раніше її призначення було для будівництва та обслуговування санаторно-оздоровчих закладів, а тепер тут зможуть розробляти родовища природних лікувальних ресурсів. Після внесення відповідних змін, санаторій має на меті добувати мінеральну воду.

«Мінеральну воду активно використовують у «Проліску» для лікування пацієнтів, проте підприємство хоче розвиватися та у перспективі збудувати завод мінеральних вод», – зазначив депутат Ігор Лех.

Також члени комісії проголосували за створення трьох комунальних підприємств.

Зокрема, в результаті реорганізації шляхом перетворення Обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі створили «Волинський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі». За аналогічною схемою утворено комунальний заклад професійної освіти «Нововолинський центр професійної освіти» Волинської обласної ради та комунальне підприємства «Регіональний інформаційно-комп’ютерний центр» Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Листопада 2023 08:56
може відкласти ці трати?
БУЛЬДОЗЕР ЦИНІЗМУ. Показати IP 16 Листопада 2023 10:20
БОРЖОМІ ЧИ СВАЛЯВУ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus