USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.45
  • PLN 10.55 10.75

На ремонт однієї вулиці в Олиці витратять майже 12 млн

9 Листопада 2021 22:55
Протягом року в Олиці планують здійснити поточний середній ремонт вулиці Шевченка.

Тендер на роботи оголосила Олицька селищна рада. Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 листопада. Аукціон розпочнеться 20 грудня.

Очікувана вартість поточного середнього ремонту вулиці Шевченка в Олиці оцінили у 11 938 680 гривень.

Згідно з технічним завданням, ремонт включатиме розбирання наявних тротуарів, засипку ям і промоїн щебнем, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття, влаштування нового дорожнього одягу, ліквідацію вибоїн, улаштування посадкових майданчиків, забезпечення водовідведення з проїзної частини та водоскидів, укріплення водовідвідної канави, влаштування тротуарів, з’їздів, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки.

Читати ще: В Олиці проведуть археологічні дослідження за 10 млн

Серед вимог до учасників торгів – наявність, зокрема, обладнання, матеріально-технічної бази та технологій, у тому числі бортового автомобіля, самоскида, екскаватора, автогрейдера, автогудронатора, машини для ямкового ремонту, машини для влаштування поверхневих обробок, машини для влаштування тонкошарових покриттів, дорожнього котка, маркірувальної машини та поливально-мийної машини.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний строк експлуатації об’єкта становитиме не менше ніж 60 місяців.

Нагадаємо, в Олиці теж запланували відремонтувати вулицю Замкову, а також реконструювати вуличне освітлення на вулицях Гончара і Лесі Українки.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus