USD 41.15 41.46
  • USD 41.15 41.46
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На псевдо Егоїст: воїн волинської бригади ТрО перекваліфікувався із фінансистів у зенітники

6 Квітня 2023 08:07
До широкомасштабного вторгнення рф пан Руслан був успішним підприємцем. Маючи диплом економіста-фінансиста, працював комерційним директором відразу двох підприємств. А ще – захоплювався читанням спеціалізованої літератури з психології.

24 лютого 2022 року чоловік був серед сотень тисяч українців, які вирішили стати на захист Батьківщини. Пройшовши процедуру передання посадових повноважень, він попрямував до військкомату й був мобілізований до Волинської бригади тер оборони, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

Коли бійці підрозділу обирали собі позивні, Руслан саме читав чергову книгу із психології, а саме – розділ, в якому йшлося про егоїзм. Чим не псевдо – Егоїст, вирішив чоловік.

У війську дипломований економіст-фінансист перекваліфікувався у вправного зенітника-ракетника, який влучно вражає ворожі цілі.

Читати ще: Був бізнесменом – став зенітником: у волинській теробороні служить боєць із колоритним позивним Волоцюга

На Руслана з Перемогою чекають мама, друзі та кохана дівчина.

Тим часом чоловік стверджує, що знає, коли ми її – Перемогу – здобудемо. За словами волинського тероборонівця, мрія десятків мільйонів українців щодо остаточного краху імперії зла стане реальністю наприкінці листопада нинішнього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрен собачий Показати IP 8 Квітня 2023 12:50
Так він фінансист, чи екстрасенс?. Чому саме закінчення війни в листопаді?. Вирахував?. Як би не було, а перемоги всім нам, чим швидше, тим краще. Слава Богу, що я не чортовий москаль і Слава Україні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus