USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Привокзальній у Луцьку зроблять сучасний спортмайданчик

29 Липня 2023 21:58
Цього року в Луцьку запланували облаштувати спортивний майданчик на вулиці Привокзальній, 4. Вартість робіт – понад мільйон гривень.

Тендер на капітальний ремонт на сайті держзакупівель оголосив департамент молоді та спорту Луцької міської ради. Пропозиції учасників приймають до 6 серпня.

Очікувана вартість влаштування спортивного майданчика на вулиці Привокзальній, 4 у Луцьку становить 1,36 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть демонтаж металевої огорожі, обрізування кущів, корчування пнів, розробку ґрунту, мощення бруківки, улаштування покриття з гумового грануляту, гранул кольорового каучука та поліуретану, монтаж металоконструкцій, баскетбольних кілець, волейбольної сітки та стійки, футбольних воріт, влаштування огородження, встановлення смітника та велопарковки, посів газону, зовнішнє освітлення території.

Усі роботи мають закінчити до 31 жовтня 2023 року. Гарантійний термін експлуатації становитиме п’ять років.

Нагадаємо, намір облаштувати спортивний майданчик на вулиці Привокзальній, 4 Луцька міська рада мала ще у 2021 році.

На фото – спортивний майданчик на вулиці Володимирській, 95а в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus