USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Для приміщення колишньої книгарні у Луцьку хочуть знайти інвестора

30 Травня 2018 18:10
Приміщення колишньої книгарні «Планета» у центрі Луцька в облраді пропонують віддати інвестору, який би погасив борги й господарював там. Втім, з цим не всі погоджуються, мовляв, приміщення знаходиться у власності Луцької міськради й питання щодо його оренди визначатимуть на місцевому рівні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Секретар комісії Сергій Слабенко висловив невдоволення, що приміщенням займатиметься міська рада, а не облрада й запропонував хитрий юридичний хід.

«Міська рада має намір це майно виставити на приватизацію. А я пропоную піти іншим шляхом: провести ліквідацію юридичної особи через банкрутство, тоді б знайшовся інвестор, який би погасив борги і взяв це приміщення в оренду. А так, ми повинні давати кошти на погашення боргів, а приміщення буде в руках міськради», - висловився депутат.
Член комісії Вячеслав Рубльов запропоновував ініціатору це питання вивчити.

«Ви підняли це питання, маєте юридичну освіту, то варто вам доручити провести переговори із керівництвом міської ради та знайти конструктивне рішення», - зазначив депутат.
Присутні підтримали ініціативу.

Нагадаємо, що раніше в Луцькраді говорили про те, аби приміщення у центрі Луцька, де колись знаходилася книгарня «Планета», здати в оренду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus