USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Прикарпатті підлітки розтрощили могили на кладовищі та зняли це на відео

28 Серпня 2021 19:38
Поліція затримала підлітків, які понівечили могили на цвинтарі в Коломиї. Неповнолітні до того ж знімали на відео, як руйнували склеп.

Про це інформує поліція Івано-Франківської області.

За фактом вандалізму відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці з'ясовують всі обставини.

Інцидент 27 серпня виявили поліцейські Коломийщини на території обслуговування. Невідомі пошкодили плити склепу в місці поховання померлих.

На цвинтар виїхала слідчо-оперативна група. Згодом поліція встановила, що могили пошкодили троє неповнолітніх мешканців, яким 13 та 14 років. Підлітків розшукали та привезли у відділок.
Правоохоронці також перевірили телефони затриманих і вилучили з них фото та відео моменту наруги. З неповнолітніми поліцейські поспілкувалися у присутності батьків та працівників служби у справах дітей.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 297 "Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого". Наразі триває досудове розслідування.
Як повідомляли, у місті Торецьк Донецької області поліція підозрює двох підлітків у моторошному вбивстві. За даними слідчих, неповнолітні позбавили життя 52-річного та 44-річного місцевих мешканців, а потім влаштували пожежу, щоб приховати злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гоцули тож вкраїнці Показати IP 28 Серпня 2021 20:49
Тилько дикі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus