USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На проспекті Соборності може з’явитись додаткова смуга руху для громадського транспорту

23 Вересня 2021 20:29
Схему організації дорожнього руху проспектом Соборності обговорили сьогодні під час засідання робочої групи на чолі із секретарем міської ради Юрієм Безпятком.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Миколи Осіюка, обговорено пропозиції щодо проектування кільця на перехресті вулиць Єршова — Соборності — Гордіюк — Відродження з можливістю велоруху. Також обговорено можливості влаштування розворотів на проспекті Соборності та облаштування там додаткової смуги руху для проїзду громадського транспорту.
Проєктантам та виконавцям робіт доручено обстежити проспект, адже під час дискусій виникає чимало запитань, як влаштувати рух та куди перенести кілька зупинок громадського транспорту.
Також обговорено можливість облаштувати на вулиці Карпенка-Карого кільця при підйомі на проспект Соборності поблизу торговельного центру “Порт-Сіті”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
007 Показати IP 23 Вересня 2021 21:05
Давайте на кожному перехресті по наставляємо турбо кілець .... Не вже не має важливіших проблем , чи забагато державних коштів ? Спочатку по наставляють парканів , із за яких багато ДТП потім знімають . Старші люди кажуть сім раз відміряй один раз відріж . Перед тим як розтратити на всяку х.... Кошти подумайте добре . Краще закупіть швл , і ліжка бо вони нам скоро знадобляться
Іра до 007 Показати IP 24 Вересня 2021 04:15
Ти дурачок. Кільце- це дуже зручна і проста в користуванні ПДР річ, ніж перехрестя. Хоча.. таким до**ойобам, звичайно, правила не писані, а кільцем не вміти їздити правильно може тільки дурак
Кравчук Показати IP 24 Вересня 2021 14:54
Правильно, хлопці, працюйтe на благо рідного міста, можe ви оставитe добру згадку про сeбe
Користувач Показати IP 24 Вересня 2021 15:16
А креслення стосуються то проєкту перехрестя на вул. Карпенка-Карого, вул. Чорновола, вул. Задворецька.... Щось не те сфотографували кореспонденти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus