USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На потреби ЗСУ передали майно білоруської компанії на понад 61 мільйон доларів

19 Січня 2024 17:02
Збройним силам України передали майно білоруської компанії на понад 61 мільйон доларів, виявлене співробітниками Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР виявили під час досудового розслідування на території морського порту 26 тисяч тонн металевої продукції, інформує пресслужба відомства.

Зокрема, у зоні митного контролю Одеської митниці виявили арматуру, труби та сталеві заготівлі, власником яких є компанія з республіки білорусь. Майно країни-агресора могло вже майже два роки служити нашій армії, якби митниця не «загубила» його супереч вимогам Закону «Про вилучення майна у період військового стану».

Читати ще: З Волині передали 30 дронів для чотирьох підрозділів, які зараз перебувають на Запорізькому напрямку

Орієнтовна вартість товару становить понад 61 млн доларів США.

Наразі майно країни-агресора вилучили і передали на потреби військовослужбовців Збройних сил України. Вони отримають 412 вагонів з металевою продукцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 20 Січня 2024 09:42
412вагонів з металом вагони фантоми. Невидимки.2 роки влада одеси думала як їх вкрасти .А хто керує одесою в нього і питайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus