USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На пляжі у луцькому парку облаштують спуск для зимового купання

5 Січня 2022 16:23
На центральному пляжі Стиру, що у парку імені Лесі Українки, розпочали роботи з поліпшення умов відпочинку на березі.

Про це повідомив очільник громадської організації «Центр фізичної підготовки та оздоровлення» Олександр Лукашевський, інформує Комунальна варта у Фейсбуці.

«Влада міста відреагувала на прохання лучан та громадських організацій, і розпочала капітальний ремонт берега Стиру, де оздоровлюються любителі зимового плавання На початку року тут планують вирівняти берегову смугу, зробити зручний спуск у річку та встановити міцні сходи у Стир», – пише активіст.

Також чоловік просить встановити два сходинкові марші з майданчиками з лівої сторони центрального пляжу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Нептун Показати IP 5 Січня 2022 17:33
А шо то за сині нужники на березі стоять, тим більше у водоохоронній зоні річки ? Хто дозволив їх порозставляти, яку функцію вони виконують, хто власник ? Якій такій концепції міста відповідає їхній естетичний вигляд ? Позносьте ті с&ачі, шоби не відлякували лучан !
Морж до Нептун Показати IP 5 Січня 2022 18:12
Це наші домівки !!!
Гоцул Показати IP 5 Січня 2022 18:16
Я вже бачив покращення після реконструкції берегової смуги - сходи це просто жах !!! Враховуючи що там передбувають переважно люди пенсійного віку, вони не придатні для спуску у воду людям похилого віку та дітям і травмонебезпечні !!!
До Морж Показати IP 5 Січня 2022 19:03
А де ти бачив, шо моржі живуть у будках з удобствами, одіялом і феном ? Якшо ти справжній морж - то живи так, як живуть твої соплемінники у Льодовитому океані: на скалистому березі, на льодових торосах ! А так, як в Луцьку, то ти не морж - ти кіт на батареї !
Морж до До Морж Показати IP 5 Січня 2022 19:34
Ні !!! Я кожного ранку у Стирю !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus