USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

На півночі Польщі впала метеорологічна куля

4 Березня 2024 15:44
Польська поліція спростувала інформацію, яку в понеділок поширив польський таблоїд Fakt, про те, що на північному сході Польщі впав військовий об’єкт. Цим об’єктом виявився метеорологічний аеростат.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Fakt повідомив, що військовий об’єкт упав у полі поблизу міста Мілаково.

Однак поліція сусідньої Остроди повідомила Reuters, що об’єкт був метеорологічною кулею.

Читати ще: На півночі НАТО почалися масштабні військові навчання

«Я підтверджую, що сьогодні вранці ми отримали повідомлення про те, що в полі біля Мілаково впав об’єкт, тепер ми можемо підтвердити, що це був метеорологічний аеростат», – сказав представник поліції.

В поліції додали, що до прибуття армії правоохоронці забезпечували безпеку біля місця падіння, і на цей час у поліції з’ясовують походження цього об’єкта і чому він був знайдений на цих полях в цьому районі.

Як зазначається, Польща перебуває у стані підвищеної готовності до виявлення некерованих ракет через військові дії в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто Показати IP 4 Березня 2024 16:54
та панятно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus